x

Vankyo - Performance V630 - Beamer 1920x1080, 300

€ 149,99

Omschrijving

Bijna nieuwe beamer slechts enkele keren gebruikt.

Omschrijving
Uitgerust met een native resolutie van 1920 x 1080, een contrastverhouding van 5000: 1 en een levensduur van 50.000 uur, is VANKYO Performance V630 een uitzonderlijke thuisbioscoop- en kantoorprojector die de meest ware kleuren overbrengt en de kijker het diepste gevoel geeft.
Kenmerken
Native 1080p
VANKYO Performance V630 is uitgerust met een native resolutie van 1920 x 1080, een contrastverhouding van 5000: 1 en een levensduur van de lamp van 50.000 uur. Een revolutionaire videoprojector voldoet aan alle audiovisuele voldoening voor PowerPoint-presentaties op kantoor of thuisentertainment.

300 ”megaprojectiescherm
Met een enorm projectiescherm biedt de V630-filmprojector een schermgrootte van 46 "-300" met een projectieafstand die varieert van 5,15 ft-30,18 ft. Deze uitzonderlijke thuisbioscoopprojector geeft de meest ware kleuren weer en geeft de kijker het diepste gevoel.

± 45 ° elektronische keystone
Maakt gebruik van geavanceerde elektronische keystone-correctietechnologie, die de mogelijkheid creëert om de keystone-correctie automatisch aan te passen. Innovatief koelsysteem en een krachtige geluidsreducerende technologie helpen het ventilatorgeluid te verminderen.

Brede compatibiliteitsprojector
Uitgerust met 2 * HDMI-, AV-, VGA-, USB-, SD-kaart- en audio-uitgangen, biedt de V630-videoprojector de flexibiliteit om verbinding te maken met verschillende apparaten zoals X-BOX, PS4, pc, laptop, USB-sticks, SD-kaarten, Android of IOS-apparaten en meer.

1 jaar professionele ondersteuning
VANKYO biedt 1 jaar gratis reparatie, professionele klantenservice met lange levensuur en technische ondersteuning. Neem gerust contact op met het VANKYO Support Team als u vragen heeft.

Meegeleverd:
- Projector
- draagtas
- Stroomkabel
- HDMI kabel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop