x

VOX StompLab IIG modeling gitaar effect processor , nwpr. 98,- Euro

€ 79,99

Omschrijving

De VOX StompLab IIG is een veelzijdige gitaar modeling- en effectprocessor in een zeer compact en robuust pedaal met de klassieke VOX looks. Dit pedaaltje biedt u een enorm scala aan realistische gitaarversterkergeluiden én effecten. Deze heeft hij geërfd van de bekroonde VOX ToneLab serie multi-effecten en de VT+ modeling gitaarversterkers. De StompLab IIG is identiek aan de StompLab IG, met uitzondering van zijn expressiepedaal. Hiermee kunt u in real-time wah en volume besturen, evenals diverse effect-parameters. Maar ondanks zijn vele functies is de VOX StompLab IIG verrassend eenvoudig te bedienen en ideaal voor de wat onervaren gebruikers.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop