x

WAGNER Heteluchtpistool Furno 750 , nwpr. 79.99 Euro

€ 59,99

Omschrijving

Wat kan de Wagner Heteluchtpistool Heat Gun Furno 750 allemaal?
Er zit een snelstarter op zodat het heteluchtpistool snel op tempratuur is en je snel aan de slag kunt. Dit heteluchtpistool heeft 117 hetelucht standen. Hierdoor kun je niet alleen verf verwijderen, ook kun je je BBQ aansteken of een pijp verbuigen. En als je met twee handen wilt werken kun je de Wagner Heteluchtpistool Heat Gun Furno 750 op z'n kop leggen, dus met de uitlaat naar boven gericht. Dit kan dankzij de de stationaire stand. De warmte standen zijn eenvoudig in te stellen op het digitale display. Het display heeft ook nog een geheugen functie, zodat je laatste instellingen altijd bewaard blijven.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop