x

Wagner verfspuit control 150M Nieuw! | Nwpr. 348,- Euro

€ 269,99

Omschrijving

Wagner Control 150 M Spuitmachine

Wagner Control 150M Spuitmachine is een elektrisch apparaat met een airless verfspuit voor het spuiten van muurverf, latex verf, lak, beits en vernis. De airless verfspuit zit met een 7,5 meter lange slang aan de spuitmachine vast, waardoor je optimale bewegingsvrijheid hebt. De Wagner Control 150 M heeft een 5,5 liter reservoir waar alle soorten verf in gebruikt kunnen worden; zowel op waterbasis als thinnerbasis! Met deze spuitmachine i.c.m. de airless verfspuit ben je in staat om iedere verf dekkend, strak en professioneel te spuiten zonder te morsen of knoeien!

Elektrische spuitmachine met High Efficiency Airless verfspuit

Wagner Control 150M is een elektriche spuitmachine met een High Efficiency Airless verfspuit, ook wel HEA genoemd. Met een HEA spuitpistool heb je tot wel 55% minder overspray dan andere verfspuitpistolen. Hierdoor kan je zeer nauwkeurig verf spuiten zonder dat je last hebt van overtollige spuitnevel in de ruimte. Daarnaast zorgt een HEA verfspuit voor maximale controle en een langere levensduur!

Spuitmachine voor muurverf

Zelf muurverf of latex verf spuiten met een machine en airless verfspuit? Met de Wagner Control 150M sputmachine kan je zelf alle soorten muurverf en latex verf strak en dekkend spuiten! Dankzij het 5,5 liter reservoir kan je verf lang achter elkaar door spuiten zonder onderbrekingen. Hierdoor ben je in staat om muren, plafonds en wanden in één keer dekkend te spuiten.

Hoe wordt de Wagner Control 150M geleverd?

Wagner Control 150 M wordt compleet geleverd zodat je direct kan starten met het spuiten van verf. Het Wagner airless spuitsysteem wordt alsvolgt geleverd:

Wagner Control 150M spuitpomp
HEA verfspuit
7,5 meter verfslang
Spuittip houder
2x Filter
2x Spuittip
Handleiding
Kenmerken van de Wagner Control 150M Spuitmachine
Geschikt voor waterbasis verf
Geschikt voor verf thinnerbasis
5,5 liter verf reservoir
7,5 meter lange slang
HEA verfspuit airless
350 Watt krachtige motor
Verfdebiet: 0,9 liter per minuut
Spuitdruk: 110 bar
Zowel binnen als buiten te gebruiken

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop