x

Wharfedale Diamond 320 - Zwart | Zo Goed Als Nieuw! | Nwpr. 199,- Euro

€ 139,99

Omschrijving

Wharfedale Diamond 320 - Zwart | Zo Goed Als Nieuw! | Nwpr. 199,- Euro

Conditie: Zo goed als nieuw
Compleet met doos
Kleur: zwart

Wharfedale Diamond luidsprekers kennen een lange geschiedenis van succes. Naast de overweldigende successen van de Diamond10, Diamond100 en Diamond200 reeks is er nu de Diamond300 serie.

Het design van de Wharfedale Diamond300 is strakker dan ooit. De behuizing is rond en op meerdere punten inwendig versterkt om de resonanties te minimaliseren. De voorkant is voorzien van een matte afwerking en elke unit, zowel tweeter als woofer heeft zijn eigen grille. Je kunt de Diamond300 serie herkennen door de matkleurige aluminium randafwerking om elke speakerunit. De Diamond300 serie bestaat uit de D310, D320 boekenplankspeakers de D330 vloerstaanders en de D300C centerspeakers.

Aan de binnenkant van de speakers zijn ook verbeteringen aangebracht.
Een betere cross-over filter, verbeteringen in de basgeluiden en een verbeterde luchtstroom.
De Kevlar woofers zijn verstevigd en stugger gemaakt door de toepassing van glasvezel. Elke luidspreker heeft een cross-over filter.

Alle Wharfedale Diamond modellen staan bekend om hun uiterst goede prijs/prestatie verhouding, wat dan ook meerdere malen is bekroond door diverse media.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop