x

Wharfedale EVO4.2 Speaker - Zwart (per paar - 2 stuks) | nwpr 711 euro

€ 495,-

Omschrijving

Deze speakers zijn in maart 2023 aangeschaft, de bon zit erbij, dus garantie is nog geldig.

Krachtig geluid, betaalbare prijs
De EVO4-serie is tegelijkertijd ontwikkeld met het nieuwe vlaggenschip van Wharfedale; de Elysian speakers, dit heeft het mogelijk heeft gemaakt om technologieën tussen de twee speaker series te delen. De Evo-serie benadrukt de integratie van
Air Motion Transformer-technologie in de luidsprekers en biedt een geluid van hoge kwaliteit met gegarandeerde lage vervorming. De AMT-driver zorgt voor lage vervorming en verbeterde dynamiek.

Kevlar-materialen
Daarnaast maakt het Evo-assortiment gebruik van geavanceerde Kevlar-vezels die duurzaam en toch licht zijn voor de geweven kegel uitgerust met een rubberen rand dat zorgt voor weinig verlies.

Beschikbare EVO Modellen
De EVO4 serie bestaat uit:
•twee 3-weg vloerstaanders, de EVO 4.4 en 4.3;
•twee boekenplankmodellen, de 3-weg EVO 4.2 en 2-weg 4.1;
•twee centermodellen, de 3-weg EVO 4C en 2-weg EVO 4CS;
•een 3-weg surround luidspreker, de EVO 4.S.
Samen met die AMT-tweeter delen alle modellen dezelfde Kevlar-woofers en gebogen kastontwerp. Afwerkingsopties zijn zwart, wit of walnoot en alle luidsprekers zijn voorzien van met de hand afgewerkt houtfineer.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop