x

WiFi smart camera

€ 39,-

Omschrijving

Beveilgingscamera weet u altijd wat er om en rond uw huis gebeurt. U kunt altijd met behulp van de app live luisteren en meekijken. U ontvangt ook notificaties wanneer er beweging wordt waargenomen. De camerabeelden kunnen opgenomen worden op een micro SD kaart en zijn eenvoudig terug te kijken via de app.

U kunt niet alleen overdag maar ook 's nachts bekijken. U kunt met behulp van de kijkhoek van maar liefst 90° graden zien wat er rondom uw huis gebeurt, u kunt de beelden bekijken via uw tablet of smartphone. De camera is voorzien van infrarood LED’s en deze zorgen ervoor dat je, ook wanneer het donker is.

De beelden zijn gemakkelijk en snel via onze app terug te kijken. Per camera wordt er namelijk een logboek bijgehouden met alle activiteiten die plaatst hebben gevonden. De camera is snel en eenvoudig te installeren. Sluit hem aan met de meegeleverde adapter.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop