x

WILDCAMERA WK 4 HDW PROFI SET (NIEUW) | Nwpr 139,-

€ 89,99

Omschrijving

Productbeschrijving

Ben je een natuurliefhebber en wil je prachtige momenten in de natuur haarscherp vastleggen? Met de Full HD Wildlife camera van Exclusive by TW leg je alle wilde dieren en planten haarscherp vast in iedere weeromstandigheid.

De Premium camera van Exclusive by TW filmt en fotografeert iedere beweging met behulp van een geavanceerde bewegingssensor. Deze sensor is uitgerust met maar liefst 38 Infrarood LED’s. De Led’s beschikken over een Low-Glow techniek waardoor er geen verlichting waarneembaar is bij donkere opnamens. Hierdoor weet je zeker dat de camera dieren niet afschrikt. Met de meegeleverde bevestigingsriem hang je de camera gemakkelijk op aan een paal of boom. Bovendien is de camera IP66 gecertificeerd. Hierdoor is de wildcamera water en stof bestendig.

1080P Full HD
Door de Wildlife camera van Exclusive by TW ontgaat geen enkel dier meer aan jouw ogen. De camera beschikt namelijk over een 16MP camera. De camera is speciaal ontworpen voor buitengebruik onder iedere weersomstandigheid. Je bent dus altijd verzekerd van de scherpste beelden in Full-HD beeldkwaliteit.

Multi-shot functie met bewegingsdetectie
Slechts 0,6 seconden per foto, zodra de sensoren binnen een straal van 16M een beweging registreren maakt de camera automatisch elke 0,8 seconden foto’s. Zo mis je geen enkel spannend moment. Daarnaast is de camera uitgerust met een 120 graden groothoeklens. Voor breder beeld en maximale bewegingsdetectie binnen de straal van de camera.

Uitstekende technologie
Met de infraroodsensoren dicteert en registreert de camera elke beweging. De 38 No-Glow Led’s zorgen ervoor dat dieren niet worden afgeschrikt. Hierdoor neemt de Wildcamera elk moment op in optimale kwaliteit, zelfs bij donkere en slechte weersomstandigheden.

Voordelen
Maakt elke 0,8 seconden een foto
16 MP camera voor haarscherpe foto’s en beelden
120 Graden beeldbereik
Bewegingsgevoelig & Nachtvisie
IP66 water en stof bestendig

Specificaties
Merk: Exclusive by TW
Kleur: Groen / Camouflage
Trigger tijd: 0,8 S
IR Leds: 38 Stuks
Fotoresolutie: 16 MP
Detectieafstand: 1-12M
Stand-by tijd: Tot 6 maanden
Voeding 8x Type AA batterijen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop