x

Xbox 360 Slim | 250GB | 1 Controller

Nostalgische momenten terug ophalen doe je met de xbox 360, shop deze nu extra voordelig bij used products sittard.

€ 49,99

Omschrijving

Dit pakket bevat:

✓ Console Xbox 360 S (Black)
✓ Draadloze controller (Black)
✓ Standaard video kabel
✓ Harde Schijf 250 GB
✓ Power adapter

Ook Microsoft lanceert een verkleinde versie van zijn huidige console. De nieuwe Xbox 360 S Black komt in een matzwarte uitvoering, is kleiner en stiller dan zijn grote broer en bevat naast een harde schijf van 250 GB nu ook een ingebouwde Wi-Fi connectie. De power en open knop zullen nu aanraakgevoelig zijn in plaats van drukknoppen en achteraan de console is een nieuwe aansluiting voorzien voor de Kinect Bar, zodat je geen gebruik hoeft te maken van de adapter die nodig is bij oudere Xbox 360 modellen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop