x

XBOX Headset model 1944

€ 69,99

Omschrijving

Met het virtueel surround sound van de Microsoft Xbox Wireless Headset ben je de concurrentie de baas op je Xbox. Je domineert iedere lobby omdat je door Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone:X precies hoort waar de tegenstanders lopen. Geef de positie van vijanden door aan je teamgenoten via de microfoon met stemisolatie. Zo klink je helder en ben je moeiteloos te verstaan tijdens het communiceren. Stel het volume bij tijdens het gamen door te draaien aan de knop op de oorschelp. Dan blijf je met je hoofd in de game. Pas ook de geluidsinstellingen aan via de App van Xbox. Zo bepaal je zelf of de nadruk van het geluid op de lage of hogere tonen ligt. Verbind de headset onderweg ook aan je telefoon via bluetooth. Luister zo onderweg naar muziek en neem een telefoongesprek aan.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop