x

Xbox One Game - Forza 6

€ 9,99

Omschrijving

Forza Motorsport 6 10 Years Anniversary Edition

Echter wordt het niet

Adembenemende graphics met 1080p-resolutie en 60 frames per seconde. Test je rijvaardigheden bij nat weer, 3D-plassen en nachtraces. Met de ijzersterke ForzaTech motor ben je zeker van onstuitbare actie en geavanceerde bewegingen bij simulatiesnelheden.

De ultieme racefantasie

Maak je keuze uit meer dan 450 wagens, alle levensecht en tot in de puntjes aanpasbaar, compleet met werkende cockpits en complete schade. Race over 26 wereldberoemde locaties, zoals Daytona, Le Mans, enz...

Racen doe je nooit alleen

De grootste gamecommunity voor het racen, tunen en in de lak zetten van auto's. Split-screen races voor 2 spelers races met 24 spelers en realistische Drivatar-tegenstanders staan garant voor bomvolle tracks en ongekende actie.

- 1080p en 60 frames per seconde graphics
- Ervaar spektakel in de nieuwe nachtraces
- Verzamel meer dan 450 Forzvista cars en bekijk de cockpits van de wagens in baanbrekend detail
- Tour naar meer dan 26 wereldbefaamde locaties (inclusief 10 gloednieuwe racebanen)
- Neem deel in epische 24 spelers online races via Xbox Live

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop