x

Yoshi's Island / Super Mario Advance 3 | voor GameBoy Advance | NIEUWSTAAT

€ 44,99

Omschrijving

De Super Nintendo klassieker Yoshi's Island keert terug! En deze keer is hij draagbaar - en je krijgt niet één, maar twee spellen op deze Game Boy Advance kaart!
De bemoeizuchtige magiër, Kamek, wil onrust zaaien in het koninkrijk, en onderschept een ooievaar die de jongste tweelingen van het Paddestoelen Koninkrijk draagt. Tijdens de drukte ontvoert Kamek met succes een van de tweelingen; de andere helft van de tweeling glijdt uit het pakketje van de ooievaar en valt naar beneden. Door wonderbaarlijk toeval landt deze veilig op de rug van Yoshi!
De normaal nogal volgzame Yoshi moet het nu gaan opnemen tegen de paniekzaaiende Kamek en zijn hele troep van handlangers - plus zijn meester, de opvliegende Baby Bowser - om de van elkaar gescheiden Mario tweelingen te herenigen! Het is jouw taak om Yoshi en al zijn veelkleurige vrienden te leiden - met kleine Mario die meerijdt op hun rug - door heel veel levels van een oorspronkelijk platformspel.
Wordt meester over Yoshi's legendarische bewegingen - springen, stompen, vijanden opeten, het leggen en gooien van eieren - om in te kunnen spelen op het hachelijke landschap van het eiland en om te voorkomen dat je baby Mario aan Kamek's gemene voetvolk kwijtraakt. En zoek de morph-bellen die je in unieke personages kunnen veranderen met speciale bekwaamheden - waaronder een molmachine, die zich een weg door het eiland graaft, en een helikopter die je naar plaatsen brengt waar je vroeger niet kon komen.
Yoshi's Island: Super Mario Advance 3 neemt de unieke grafische stijl van de Super Nintendo versie over, tot en met de laatste pixel. Alles, van Yoshi zelf tot en met de wolken in de lucht, wordt weergegeven alsof het met tekenkrijt is getekend: een spectaculaire, superkleurige visuele stijl creërend, die je ogen op stokjes zullen zetten, terwijl je over Yoshi's Island springt en likt. Het verkennen van alle hoeken en gaten van elk level is niet alleen een feest voor de ogen, want als je alle sterren, munten en bloemen vindt, ontsluit je enkele fantastische geheimen.
En als je nog steeds zin hebt in meer, na de vele uren die je hebt besteedt aan het afstoffen van de hoofdzoektocht, sluit dan aan op één, twee of drie vrienden voor een multiplayer spel van Mario Bros - dat ook compatibel is met Super Mario Advance en Super Mario World: Super Mario Advance 2!
Neem 's werelds meest knuffelbare dinosaurus mee naar huis in Yoshi's Island: Super Mario Advance 3. Je zult verliefd worden op deze klassieke kaart, zo zeker als (Yoshi's) eieren, eieren zijn...

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop