x

Fender Stratocaster 2-Knob Dan Smith Era Ivory 1983 (made in USA)

€ 1.495,-

Omschrijving

Dan Smith was de uitverkorene om in het begin van de jaren '80 de Stratocaster te herzien en te verbeteren. Het CBS-tijdperk had Fender geen goed gedaan, en door het binnenhalen van onder andere Smith moest de Stratocaster weer naar de top gebracht worden.

In juni 1983 werd de Standard Stratocaster aanzienlijk herzien met als doel de kosten te verlagen. De jack-socket werd verplaatst naar de nieuwe enkellaagse slagplaat met twaalf schroeven en slechts één toonregeling in plaats van twee; vandaar de bijnaam '2 knop Stratocaster'.

Verder beschikt deze Stratocaster over een elzenhouten body met Ivory afwerking, een esdoorn hals met 12 inch radius en een Freeflyte-tremolosysteem. De gitaar heeft de speelsporen en dings die te verwachten zijn bij deze leeftijd, maar hij verkeert zeker nog in zeer goede conditie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop