x

FINAL DVD-receiver FVSS-201 2x 75 Watt, NIEUW in doos, black

€ 139,99

Aantal:

Omschrijving

Let wél: elders staat deze receiver te koop voor maar liefst 350 euro, dus de onze is écht een koopje.

Review:
De nieuwste aanwinst in het assortiment van Final Sound is de FVSS 201, wat staat voor Final Virtual Surround Sound systeem met 2 voorspeakers, 0 center speakers en 1 subwoofer. Deze virtual surround receiver met dvd-speler staat garant voor een geweldige virtuele audio-ervaring en is ideaal voor iedereen die de ervaring wil hebben van een complete thuisbioscoop in de eigen huiskamer, zonder de ergernis om vijf speakers met bijbehorende kabels te hebben staan.
De FVSS 201 geeft, in combinatie met de luidsprekers en de subwoofers van Final Sound, een superieure stereobeleving maar ook een sublieme surround sound ervaring door slechts twee luidsprekers en een subwoofer. De dvd-receiver maakt hiervoor gebruik van Dolby Virtual Surround DSP. De ingebouwde dvd-speler is voorzien van een ingebouwde 75W klasse D versterker, Dolby Virtual Surround DSP, een complete AV switching module, HDMI in en out en een universele afstandbediening.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop