x

HARTKE HD25 Hartke HD25 basversterker | in nieuwstaat | nwpr 161 euro

€ 109,95

Omschrijving

De kenmerkende speaker met een met metaal opgelegde conus, vinden we ook in deze versterker terug. Dit wordt zo gedaan om de conus zo stijf mogelijk te houden, wat het geluid ten goede komt. Hartke komen we regelmatig tegen in oefenruimtes en op de diverse landelijke podia. Dit geeft al wel aan dat Hartke een bekend basmerk is. Ook dit combo is ontwikkeld met het oog op een goede basklank en een lange levensduur.

Hartke HD 25: je partner voor het repeteren
Deze basversterker voelt zich prima thuis in je woonkamer. Met een 8-inch speaker weet dit combo een goede en duidelijke basklank te ontwikkelen, maar dan op een vriendelijk volume. De 8-inch speaker wordt aangestuurd door een 25 watt versterker. Je hebt de beschikking over een 3-bands EQ, en ook de mogelijkheid om, middels een 3.5 mm jack ingang, een MP3-of CD-speler aan te sluiten. Ook is het mogelijk om een koptelefoon aan te sluiten en zo te oefenen. De luidspreker wordt dan afgeschakeld. Dit is een ideaal oefencombo!

Productspecificaties
basversterker
vermogen: 25 Watt
speaker: 8-inch
controls: volume, bass, mid, treble
EQ: 3-bands
ingebouwde limiter
ingang: jack 6.3 mm
aux ingang: jack 3.5 mm
hoofdtelefoon: jack 6.3mm

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop