x

HYUNDAI Hogedrukreiniger op benzine 57534FF | NIEUW | elders 2.199 euro

€ 750,-

Omschrijving

Het model 57534FF is een benzinemotor met hogedrukreiniger, aangedreven door een 7 pk, 4-takt Hyundai-motor, die een continue druk van 180 bar en een debiet van 7,9 l / min levert, waarmee uitdagende reinigingsopdrachten kunnen worden aangepakt en fantastische resultaten worden behaald. Rijden op benzine biedt de vrijheid om te reinigen van elektrische benodigdheden, en het is ook lichtgewicht en draagbaar, met inklapbare handvatten om deze hogedrukreiniger nog compacter te maken. Voor alles tot een grootschalig, middelzwaar huishoudelijk gebruik, zal deze machine u niet teleurstellen. Hij wordt geleverd met een 4-delige spuitmondset en een turbomondstuk met een maximale capaciteit van 3000 ppi - in staat om de schoontijd met 25% te verminderen Deze hogedrukreiniger is uitgerust met een hoogwaardige Axiale pomp, ontworpen om het hoofd te bieden aan de ontberingen van veeleisende schoonmaakwerkzaamheden waaraan veel standaardpompen niet konden voldoen. De bouwkwaliteit is extreem robuust en de wasmachine zelf heeft een afneembare handgreep die over de machine kan worden neergeklapt om een motorbuffer te vormen voor wanneer de machine wordt opgeslagen. hij beschikt ook over een zeep detectievat dat gevuld kan worden met detergent-vloeistof, die naar de waterstroom wordt gezogen wanneer u het juiste mondstuk gebruikt om uw schoonmaaktijd te verkorten. Het beschikt ook over een thermische overdrukklep die helpt om de temperatuur van de pomp te regelen om schade te voorkomen. Hij wordt geleverd met een slang van 20 meter.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop