x

Makita klopboormachine HP2051F

€ 99,99

Omschrijving

De Makita klopboormachine HP2051F is een middelzware machine met een vermogen van 720 watt en een gewicht van 2,5 kg. De machine heeft een slanke bouw en ligt daardoor prettig in de hand. Dat komt ook door de ergonomische handgreep met softgrip. Hierdoor krijg je niet snel last van kramp of vermoeide handen en houd je meer controle op jouw klus. De HP2051FH heeft een variabele elektrische toerenregeling. Met de schakelaar kun je dus zelf het aantal toeren regelen. Dat maakt nauwkeurig werken een stuk eenvoudiger. De klopfunctie schakel je in met behulp van een schakelaar die verzonken zit in het apparaat. Daardoor is deze minder kwetsbaar. Een aluminium behuizing beschermt de tandwielen. Deze zorgt ervoor dat de warmte wordt afgevoerd en de tandwielen gesmeerd blijven. Ten slotte heeft de HP2051FH – in tegenstelling tot de verder identieke HP2051H – led-verlichting waarmee je jouw werk beter kunt verlichten. Al deze factoren zorgen ervoor dat je met de Makita klopboormachine HP2051F een duurzame en praktische machine in huis haalt die je voor diverse klussen kan gebruiken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop