x

MC-125 STUDIO SERIES MICROFOON STANDAARD | Nwpr 299,- Euro

€ 189,99

Omschrijving

Studio-serie professionele microfoonstandaard met verstelbaar contragewicht, kwartslagkoppeling en zwenkwielen in rollerblade-stijl

De MC-125 professionele studio boom stand's grotere diameter basis en vergrendeling, rollerblade-achtige wielen zorgen voor een laag zwaartepunt en extra stabiliteit. Verhoog of verlaag de hoogte soepel van 52 "tot 83" met een betrouwbare koppeling. De lange giek telescoopt van 35" tot 61" en is voorzien van een wrijvingsvrije koppelingsarmverlenging. Bevat ook een unieke, eenvoudig aan te passen 5,75-lb. contragewicht voor een stabiele plaatsing van de microfoon. En de van schroefdraad voorziene as- en gieksecties zorgen voor een snelle opbouw en afbraak voor eenvoudig transport en opslag. De MC-125 is een klasse apart.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop