x

PS4 - Batman Arkham Knight

€ 9,99

Omschrijving

Batman - Arkham Knight brengt de bekroonde Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. In Batman - Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobile. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor eens en voor altijd te verslaan.

De epische afsluiting van Rocksteady's Arkham Trilogie

Batman - Arkham Knight brengt de oorlog naar Gotham City. De hit-and-run schermutselingen van Batman - Arkham Asylum, die escaleerden in een verwoestende samenzwering tegen de gevangenen in Batman - Arkham City bereikt zijn toppunt in de ultieme krachtmeting om de toekomst van Gotham. Het lot van de stad staat op het spel en hangt af van de genade van Scarecrow, als hij wordt vergezeld door de Arkham Knight, een compleet nieuw en origineel personage in het Batman universum, evenals een groot rooster van andere beruchte schurken zoals Harley Quinn, The Penguin, Two-Face en the Riddler.

Introductie van de Batmobile

De Batmobile wordt tot leven gebracht met een volledig nieuw en origineel ontwerp met een duidelijke visuele verschijning en een volledige reeks high-tech gadgets in het voertuig. Dit legendarische voertuig, zo ontworpen dat hij volledig rijdbaar is door de game wereld en kan transformeren van 'high speed pursuit mode' naar 'military grade battle mode', staat in het midden van de game design en laat spelers door de straten scheuren met ongelooflijke snelheden tijdens achtervolgingen van Gotham City's meest gevaarlijke schurken. Dit iconisch voertuig verhoogt Batman zijn vaardigheden in ieder opzicht, van navigatie en forensisch onderzoek tot gevechten en het oplossen van puzzels, allen creëren een echt en naadloos gevoel van de vereniging van man en machine.

Nieuwe gevechtsopties en gadgets

Gamers hebben de beschikking over meer vechtbewegingen en high-tech gadgets dan ooit tevoren. De nieuwe 'gadgets while gliding' mogelijkheid laat Batman gadgets inzetten zoals batarangs, het grapnel pistool of de 'line launcher mid-glide' terwijl de utility belt van Batman opnieuw ge-upgrade wordt met alle nieuwe gadgets waarmee hij zijn mogelijkheden voor forensisch onderzoek, stealth invallen en gevecht skills uitbreidt.


- Be The Batman - Spelers worden 'The World's Greatest Detective' met de introductie van de Batmobile en verbeteringen aan kenmerkende eigenschappen zoals FreeFlow Combat, stealth, forensisch onderzoek en navigatie.
- Voor de eerste keer krijgen spelers de kans om heel Gotham City te verkennen in een volledig open game wereld. Gotham City, meer dan vijf keer groter dan de stad in Batman - Arkham City, is tot leven gebracht met dezelfde mate van aandacht voor detail waar de Arkham games om bekend staan.
- Most Wanted Side Missions - Spelers kunnen zichzelf volledig onderdompelen in de chaos die losbarst in de straten van Gotham. Ontmoetingen met hooggeplaatste criminele meesterbreinen zijn gegarandeerd, terwijl spelers ook de kans krijgen om zich te concentreren op en het neerhalen van individuele schurken, of de hoofdverhaallijn te volgen.

"Oogstrelende grafische pracht" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/batman-arkham-knight-review

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop