x

Reloop BeatMix MIDI-Controller voor Virtual DJ, In nette staat | Nwpr 219,- Euro

€ 159,99

Omschrijving

lgemeen
Deze Reloop Beatmix is het resultaat van een succesvolle samenwerking met Virtual DJ. De Beatmix is een betaalbare 2-kanaals controller met ingebouwde audio interface en grote 14 cm jogwheels waarmee u eenvoudig het juiste cue-point kunt selecteren. Centraal op de controller zit een Trax knop waarmee u eenvoudig uw tracks zoekt en in een deck plaatst. De mixer-sectie bestaat uit een driebands equalizer met aan de bovenkant de gain van het kanaal: precies zoals u gewend bent in de layout in Virtual DJ. In het midden van de equalizer zit de cue-mix, het hoofdtelefoonvolume en het mastervolume. En u gaat meteen aan de slag met de BeatMix. De controller wordt namelijk compleet met Virtual DJ LE 2 deck Reloop Edition geleverd.

Uitgebreide effectenbank en shift functie
De controller is slechts 41 mm hoog zodat u hem eenvoudig een plaats geeft in uw dj-setup. Aan de onderkant van de controller treffen we de Cue en Play knop met daarnaast een gecombineerde 'CUP' knop. U kunt uw creativiteit helemaal kwijt in deze handzame controller. De controller heeft een uitgebreide dubbele effecten-sectie met een FX-selector, filter en dry/wet knop. Daarnaast kunt u eenvoudig loopjes maken met de auto-loop functie. Het is eenvoudig om de loopjes kleiner en groter te maken via de 'loop size' knop. Via de beatmash functie is het mogelijk om live remixen te maken.

Compacte setup en overige eigenschappen
De mixer-sectie heeft een prettige compacte setup waarmee de belangrijkste knoppen binnen handbereik zitten. De BeatMix heeft de pitch-faders opmerkelijk aan de bovenhoeken geplaatst zodat u hier geen last van heeft tijdens het mixen. De achterkant van de mixer heeft een master-out aansluiting via een RCA/ Tulp kabel en een Rec/ Booth uitgang voor opnames of een monitor. De BeatMix heeft professionele ASIO drivers aan boord voor een zeer goede geluidskwaliteit. Via de Shift functie is het daarnaast mogelijk om een tweede MIDI-laag te selecteren waarmee u nog een aantal extra mogelijkheden heeft zoals de keylock, faderstart en tap-tempo.

Tips of opmerkingen over dit product
de Beatmix is Windows 8 compatible mits gebruikt gemaakt wordt van Reloop Universal ASIO Driver V1.153 of hoger

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop