x

SONIK DOMINATORX RS 12FT 2.75LB Vishengel , NIEUW | Nwpr 99,- Euro

€ 79,99

Aantal:

Omschrijving

De nieuwe DominatorX RS karperhengel is verder verbeterd voor ongekende prestaties in deze prijsklasse. Hoge modulus 1K geweven koolstofvezel met een slanke glanzende afwerking en onze multidirectionele carbon lay-up voor de tipsectie voor nauwkeurigheid en sneller herstel. Een soepele progressieve werpactie wordt gecombineerd met een slanke lichtgewicht blank die helemaal up-to-date is voor de nieuwste karpervistactieken. Of het nu gaat om het lanceren van lood en PVA-zakken naar de horizon of het vechten tegen hard vechtende vissen van dichtbij, de DominatorX RS houdt je de controle. De kolf en het onderste puntgedeelte zijn gemaakt van volledig 1k geweven koolstof met een slanke, minimalistische constructie met DPS-18 molenhouder, stealth zwart geanodiseerde kragen, slanke handgreep met krimpfolie en lasergeëtste kolfdop.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop