x

SPACE SCOOTER X580 - MAT ZWART | nwpr 150 euro

€ 59,95

Omschrijving

De Space Scooter is de coolste scooter op de markt verkrijgbaar. Een ware blikvanger voor de coole jongens en meiden. Iedereen kan de Space Scooter gebruiken als buitenspeelgoed of puur als vrijetijdsbesteding.

Op YouTube zijn meerdere video's te zien waar u de Space Scooter met al zijn eigenschappen bekijken. Bij het heen en weer bewegen van de voetplank krijgt u werkelijk het gevoel van lopen in de ruimte! Dit is ook waar de naam ''Space Scooter'' vandaan komt.

Waarom een Space Scooter kopen?
De Space Scooter X580 heeft een gemakkelijk vouwsysteem zodat u de Space Scooter overal mee naar toe kan nemen, perfect voor naar de camping of op vakantie. Buitenspelen leuk is en goed voor de ontwikkeling van kinderen en beweging is natuurlijk voor iedereen goed. Daarnaast is het ook nog eens gewoon heel leuk om op een Space Scooter te rijden.

Model: X580 Series.
Minimum leeftijd: 8+
Max. Gewicht: ±90 kg
Certificaten: ASTM-F2264 / EN14619
Materiaal: Staal/Aluminium
Wheels: 2 x 8 inch PU
Gewicht: 8,20 kg
Stuurhoogte: 85 - 110cm (vanaf de grond gemeten, verstelbaar in 3 standen)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop