x

VESTAX VCI-300 DJ-Controller, in een nette staat

€ 199,99

Omschrijving

Vestax heeft goed naar de minpunten van de VCI-100 gekeken en deze aangepakt. Dat heeft geresulteerd in een grote broer van de 100, de VCI-300. Zo heeft de 300 ten opzichte van de 100 grotere jogwheels en wel een geluidskaart.

Naast het feit dat de jogwheels groter zijn geworden, heeft Vestax ook wat gewicht van ze weggenomen, waardoor het draaigemak toe is genomen. Verder is er aan de latency gesleuteld, zodat de VCI-300 nu volledig 'real-time' opereert. De ingebouwde geluidskaart zorgt ervoor dat u geen hulpmiddelen meer nodig heeft om de controller op een mengpaneel aan te sluiten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop