x

Yamaha DTX502 Electronic Drum Module in prima staat | nwpr. 329 euro

€ 199,99

Omschrijving

Geniet van een hybride drummen ervaring of gebruik uw eigen aangepaste triggers met de Yamaha DTX502 elektronische drummodule. De DTX502 module is het kloppende hart van de DTX500 series drumSets en is de eerste elektronische drummodule met DTX geoptimaliseerde drum- en cimbaalgeluiden van top VST-ontwikkelaars. Met een scala aan leuke en boeiende training functies zoals ritme poort die u waarschuwt voor eventuele timing fouten, de DTX502 module is zeker aan te scherpen uw drummen spel. Een uitgebreide collectie van ingebouwde Sets en effecten is ook beschikbaar om mee te spelen, zodat je creatieve inspiratie fris blijft. Met de DTX502 kunt u uit de 691 individuele drumstemmen die in de module beschikbaar zijn, ook uw eigen aangepaste Sets samenstellen - er zijn nu oneindige mogelijkheden tot uw beschikking.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sittard.

Used Products Sittard
Voorstad 18
6131CR Sittard

Telefoon: 046-7501185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop